Heli Stålhane

-Koulutettu hieroja (klassinen ja urheiluhieronta, raskaushieronta),

-Reiki- hoitaja ja

-Ayurveda -hoitaja.

Teen tällä hetkellä osa-aikaisesti hierontahoitoja torstaina ja perjantaina iltaisin sekä lauantaina päivisin. Hierontahoitojen antaminen on hyvää vastapainoa omaan päätyöhöni, joka on tietokoneen ja puhelimen ääressä tapahtuvaa asiakaspalvelutyötä.

Toimistotyöntekijänä niska-hartiaseudun vaivat ovat omakohtaisesti tuttuja ja niihin on mahdollista saada apua.

Selkävaivoihin, käsien ja jalkojen rasitusvammoihin löytyy helpotusta urheiluhieronnan keinoilla. Teen hierontaa myös raskaana oleville, jolloin kiinnitän enemmän huomiota sopivaan hieronta-asentoon sekä äidin että lapsen hyvinvointiin. Ja vaikka vaivoja ei olisi, aina voi tulla rentoutumaan klassiseen hierontaan, kuumakivihierontaan, intialaiseen päähierontaan tai ayurvedisiin hoitoihin . Voimme räätälöidä yhdessä myös sopivan yhdistelmän tarjolla olevista hoidoista.

Ennen hoitoja käymme yhdessä läpi mahdolliset terveydelliset esteet hoidoille ja vasta sen jälkeen sovimme hoitosuunnitelmasta ja hoidoista.

Hoitotila sijaitsee Hakaniemessä hyvien liikenneyhteyksien päässä. Liikenteen meteli ei kuulu sisälle, joten hieronnan aikana on mahdollista todella levätä - ellei rasitteeksi muodostu hierojan puheen solina tai taustamusiikki, niistä voi aina neuvotella...

Lupaan ottaa parhaani mukaan asiakkaan toiveet huomioon;)

TERVETULOA!