Olen Heli Stålhane

-Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

-Reiki-hoitaja

-Ayurveda-hoitaja

Teen hierontaa ja muita hoitoja sovitusti päätoimeni ohella. Teen päätoimisesti toimistossa pääte- ja asiakaspalvelutyötä ja vuosien mittaan niska-hartiaseudun vaivat ja päänsäryt ovat tulleet omakohtaisesti tutuiksi. Onneksi hieronnasta löytyy apua näiden vaivojen hoitoon.

Olen opiskellut urheiluhierojaksi vuoden 2016 lopussa. Hierontaan kannattaa hakeutua hoitamaan urheilusta, yksipuolisesta rasituksesta ja työergonomiasta johtuvia vaivoja tai ihan vaan rentoutumaan. Klassinen hieronta, kuumakivihieronta ja intialainen päähieronta sekä muut ayurvediset intialaiset hierontahoidot sopivat hyvin rentouttaviksi hoidoiksi. Hoitoja voi myös yhdistellä toisiinsa.

Olen käynyt  keväällä 2017 lisäksi raskaushieronta- ja vauvahierontakurssit. Raskauden ja synnytyksen kokeneena voin suositella odottavalle ja synnyttäneelle äidille hierontaa  tuomaan helpotusta odotusaikana ilmenneisiin vaivoihin, jotka liittyvät mm. kehon asentomuutoksiin vauvan kehittyessä kohdussa. Synnytyksen jälkeen kehossa voi olla jännityksiä, joita saa hoidettua tai lievittymään hieronnalla.

Vauvahieronta auttaa toiminnallisista vatsavaivoista kärsivää vauvaa, rentouttaa  ja helpottaa hänen unensaantiaan sekä samalla rauhoittaa koko perhettä.

Rentoutumiseen ja stressin lievitykseen soveltuu myös Reikihoito, joka on ikivanha energiahoitomuoto. Reiki on hyvin lempeä tapa hoitaa kehon energiakeskuksia, lisätä energiaa sekä vähentää stressiä. Itselleni Reiki on toiminut nimenomaan hyvänä stressin lievittäjänä ja rentoutumiskeinona.

Kaikkia hoitoja voi yhdistellä ja niistä voi räätälöidä jokaiselle sopivan hoitomuodon. Pyrkimyksenäni on saada asiakkaan mieli ja keho rentoutumaan, jolloin hoidon vastaanottaminen on helpompaa. Kireä lihas on kipeä lihas... 

Hoito alkaa aina kartoittamalla asiakkaan terveydentila ja mahdolliset hoidon esteet. Sen jälkeen laadimme yhdessä hoitosuunnitelman ja juuri sinulle sopivat hoidot.

 

Tervetuloa!