Heli Stålhane

-Koulutettu hieroja

         -klassinen ja urheiluhieronta

         -kuumakivihieronta ja intialainen päähieronta

         -raskaushieronta ja vauvahieronta

-Reiki- hoitaja ja

-Ayurveda -hoitaja.

Teen tällä hetkellä osa-aikaisesti hierontahoitoja torstaina, perjantaina sekä lauantaina. Hierontahoitojen antaminen on hyvää vastapainoa omaan päätyöhöni, joka on tietokoneen ja puhelimen ääressä tapahtuvaa asiakaspalvelutyötä.

Toimistotyöntekijänä niska-hartiaseudun vaivat ja päänsäryt ovat omakohtaisesti tuttuja ja niihin on mahdollista saada apua. Liikunnan tai rasituksen aiheuttamiin niska-hartiaseudun ja selän, käsien ja jalkojen rasitusvaivoihin löytyy helpotusta klassisen ja urheiluhieronnan keinoilla. Päätavoitteenani on aina saada asiakas rentoutumaan, sillä kireä lihas on kipeä lihas... 

Raskausajan ja äitiyden kokeneena voin allekirjoittaa hieronnan hyödyt sekä äideille että vauvoille. Teen hierontaa raskaanaoleville, jolloin kiinnitän enemmän huomiota äidille ja syntyvälle vauvalle sopivaan hieronta-asentoon sekä äidin kehon asentomuutoksiin ja niistä johtuviin lihaskireyksiin. Synnytyksen jälkeen on mahdollista, että äidille tai vauvalle on voinut jäädä lihasjännityksiä kehoon.          

Äidin rentoutuminen ja hyvinvointi edesauttaa aina vauvankin hyvinvointia. Hoidan myös vauvoja tekemällä vauvahierontaa, joka helpottaa mahdollisia toiminnallisia vatsavaivoja ja unenlaatua. Hoidon yhteydessä annan pyydettäessä myös vanhemmille neuvoja kotihoitoa varten.

Vaikka erityisiä vaivoja ei olisi, aina voi tulla rentoutumaan klassiseen hierontaan, kuumakivihierontaan, intialaiseen päähierontaan, Ayurvedisiin tai Reiki- hoitoihin.

Olen Ayurveda-hoitaja ja nämä intialaiset hierontahoidot kattavat rentouttavia hyvinvointihoitoja kasvoista varpaisiin asti. Kuumakivihieronta antaa koko keholle syvän rentouden tunteen ja intialainen päähieronta saa veren kiertämään myös niskan ja pään alueella.  Ayurveda-hoidot ovat klassista hierontaa kevyempiä hierontoja ja niiden tarkoituksena on saada kehon nesteet liikkeelle.

Reiki-hoito on energiahoitoa, mikä rentouttaa ja käynnistää kehon oman paranemisprosessin jokaisella yksilöllisesti. Hieronta hoitaa ja hellii fyysistä kehoamme, mutta Reiki-hoito on  ollut itselleni hyvä keino rentoutua ja rauhoittua stressin yhteydessä. 

Voimme räätälöidä yhdessä sopivan yhdistelmän tarjolla olevista hoidoista.

Ennen hoitoja käymme läpi mahdolliset terveydelliset esteet hoidoille ja vasta sen jälkeen sovimme hoitosuunnitelmasta ja hoidoista. 

 

Hoitotila sijaitsee Hakaniemessä osoitteessa Säästöpankinranta 4 hyvien liikenneyhteyksien päässä Postin vieressä ja Ympyrätaloa vastapäätä.

Liikenteen meteli ei kuulu sisälle, joten hieronnan aikana on mahdollista todella levätä ja rentoutua - hierojan puheen solinasta ja taustamusiikista voi aina neuvotella...

Lupaan ottaa parhaani mukaan asiakkaan toiveet huomioon;)

TERVETULOA!