Olen Heli Stålhane 

-Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

-Reiki-hoitaja

-Ayurveda-hoitaja 

Teen hierontaa ja muita hoitoja pääkaupunkiseudun alueella. Olen opiskellut päätoimeni ohessa urheiluhierojaksi vuoden 2016 lopussa.

Olen tehnyt vuosikausia toimistossa pääte- ja asiakaspalvelutyötä, joten niska-hartiaseudun vaivat ja päänsäryt ovat tulleet omakohtaisesti tutuiksi. Siksi autan mielelläni myös muita pääsemään eroon jännityksistä ja päänsäryistä ja hieronnasta löytyy useimmiten apua näiden vaivojen hoidossa.

Hierontaan kannattaa hakeutua hoitamaan urheilusta, yksipuolisesta rasituksesta ja puutteellisesta työergonomiasta johtuvia vaivoja tai ihan vaan rentoutumaan. Klassinen hieronta, kuumakivihieronta ja intialainen päähieronta sekä muut ayurvediset intialaiset hierontahoidot sopivat hyvin rentouttaviksi hoidoiksi. Hoitoja voi myös yhdistellä toisiinsa. Kun keho rentoutuu, myös mieli rauhoittuu.

Olen käynyt  keväällä 2017  raskaushieronta- ja vauvahierontakurssit. Raskauden ja synnytyksen kokeneena voin suositella odottavalle ja synnyttäneelle äidille hierontaa  tuomaan helpotusta odotusaikana ilmenneisiin vaivoihin, jotka liittyvät mm. kehon asentomuutoksiin vauvan kehittyessä kohdussa. Synnytyksen jälkeen kehossa voi olla jännityksiä, joita saa hoidettua tai lievittymään hieronnalla.

Vauvahieronta auttaa toiminnallisista vatsavaivoista kärsivää vauvaa, rentouttaa  ja helpottaa hänen unensaantiaan sekä samalla rauhoittaa koko perhettä. 

Rentoutumiseen ja stressin lievitykseen soveltuu myös Reikihoito, joka on ikivanha energiahoitomuoto. Reiki on hyvin lempeä tapa hoitaa kehon energiakeskuksia, lisätä energiaa sekä vähentää stressiä. Reiki sopii hoidoksi silloinkin, kun hierontaa ei suositella. Itselleni Reiki on alunperin toiminut nimenomaan hyvänä stressin lievittäjänä ja rentoutumiskeinona . Olen valmistunut Reiki-hoitajaksi vuonna 2013 ja Reiki-masteriksi vuonna 2017.

Kaikkia hoitoja voi yhdistellä toisiinsa ja niistä voi räätälöidä jokaiselle sopivan hoitomuodon. Pyrkimyksenäni on saada asiakkaan mieli rauhoittumaan ja keho rentoutumaan, jolloin hoidon vastaanottaminen on helpompaa ja kehon oma paranemisprosessi voi alkaa.

Hoito alkaa aina kartoittamalla asiakkaan terveydentila ja mahdolliset hoidon esteet. Sen jälkeen laadimme yhdessä hoitosuunnitelman ja juuri sinulle sopivat hoidot.

 

 Tervetuloa!